T.L.S. COMPANY

Restoran sa prenoćištem T.L.S. COMPANY se nalazi u Despotovcu Save Kovačevića bb, na 25 kilometra udaljenosti od koridora 10 (autoput Beograd-Niš), do koga se lako dolazi iz pravca Jagodine, Ćuprije i Markovca.

Restoran sa prenoćištem je otvoren 04.0.2010. godine i ima dve sale koje su potpuno nezavisne jedna od druge... mala restoran sala je kapaciteta 100 sedećih mesta i pogodna je za poslovne ručkove i svakodnevne sastanke sa vama dragim osobama. Banket sala je kapaciteta 250 sedećih mesta i predvidjena je za veća porodična slavlja, seminare, mature, prezentacije...

U restoranu se služi srpska tradicionalna kuhinja (proja,domaći sir,domaći kajmak...), specijaliteti sa roštilja,izvrsne čorbice (juneća,pileća). Meni restorana je uvek prilagodljiv svakom gostu. Pored dve restoranske sale, objekat raspolaže sa 38 soba i ukupno 70 ležajeva. U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmani (dvadeset dvokrevetne, četri trokrevetne, trinaest  jedno krevetne i dva apratmana koji raspolažu sa po četri ležaja). Sve sobe imaju zasebno kupatilo, TV i internet. Kako je objekat gradjen i opreman, vodili smo se idejom da ceo projekat bude podredjen kako individualnom gostu, tako i grupnim dolascima  (ekskurzijama, sportskim pripremama, rekreativnim nastavama...).

Sam objekat se nalazi na samom sportskom centru S.D. SLOGA Despotovac koji u svom sastavu ima fudbalski teren sa tribinama gde se mogu igrati pripremne utakmice sa lokalnim klubovima, rukometni teren, košarkaški teren i sportsku halu koja je udaljena 150 metara.

Na usluzi vam je tim vrhunskih stručnjaka iz ugostiteljstva. Nadamo se da ćemo veoma bogatom gastronomskom ponudom i širokom lepezom pića ispuniti sva vaša čula.